Gifts

Ideaal om te geven

Voor verjaardag, vaderdag of nieuwe baan

Nowaste

Nowaste

NOWASTE producten, gemaakt van net niet 100% perfecte noshirts. Afgekeurd bij onze strenge kwaliteitscontrole; maar zonde om dit mooie katoen weg te gooien. Kies uit de Clean & Shine Towel, Laundry Bag of Shoe Bag.

Het Blauwe Boekje

Het Blauwe Boekje

Het Blauwe Boekje is dé referentie voor het juiste gedrag in allerlei situaties. Perfect cadeau voor gastheren en ceremoniemeesters en iedereen die graag stijlvol door het leven wil gaan

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Met de cadeaubon van Noshirt kom je goed voor de dag. De cadeaubon zit verpakt in een originele Noshirt doos. Zo geef je een echt cadeau! De ontvanger kiest zelf zijn ideale shirts of shorts in de gewenste kleur en maat. 

Cadeaus en cadeaubonnnen voor mannen
Nowaste waszak, poetsdoek of schoenzak

Het is een hele kunst om op zoek te gaan naar het perfecte cadeau voor je partner. De door Noshirt geselecteerde cadeaus en cadeaubonnen - speciaal voor stijlvolle mannen - zijn leuk om te geven maar nog leuker om te krijgen.

NOWASTE

Jij verdient 100% perfecte ondershirts. Daarom maken we van eventuele net-niet-helemaal-perfecte ondershirts slimme, handige, praktische producten. En gooien we ons mooie katoen niet onnodig weg.


LAUNDRY BAG

Je kent het wel: tijdens een weekendje weg, vakantie of zakenreis verzamel je je vuile ondergoed in een plastic tas. Maar plastic ademt niet, dus krijg je sneller vieze luchtjes! Daarom maakten wij de NOWASTE laundry bag. Al je vuile (onder)kleding kun je er tijdens je reis in verzamelen, waar het kan blijven ademen dankzij de ademende eigenschappen van ons Supreme Comfort Cotton. Zo blijft je vuile ondergoed gescheiden en je niet gedragen kleding schoon en fris.  


SHOE BAG

Onze NOWASTE shoe bag beschermt je schoenen. Op reis, als je je schone kleding schoon wilt houden en je schoenen netjes. In je sporttas, of gewoon voor in de kast, voor dat ene paar dat je de komende maanden toch niet draagt. De nowaste shoe bag heeft 2 vakken en houdt je linker- en rechterschoen gescheiden. Zo voorkom je dat (het vuil op) de zool van de ene schoen, het leer van de andere beschadigt. Het handig afsluitkoord houdt je schoenen op zijn plek.


CLEAN & SHINE TOWEL

Zelfs als poetsdoek is een NOSHIRT natuurlijk beter dan zomaar een T-shirt. Daarom hebben wij de perfecte poetsdoek gemaakt. Dubbelzijdig, dus geen vuile handen, en met op 3 van de 4 hoeken een handige insteek voor 1 (of 2) vingers. Ideaal voor ‘precisie-poetsen en wrijven’. Voor in de auto, je laptoptas en je (schoen)poetskit.


Het Blauwe Boekje

Iedereen weet wel wat slechte manieren zijn, maar wat zijn nu precies goede manieren? En waarom zijn ze zo belangrijk? Het Blauwe Boekje is dé referentie voor het juiste gedrag in allerlei situaties. Van Aandacht tot Zwijgen, via cocktails, kleding, seks, sociale media en wijn: in ruim 300 vlot geschreven onderwerpen word je op weg geholpen naar een stijlvol leven. Ideaal voor gastheren, ceremoniemeesters en iedereen die graag een goede indruk achterlaat.

 

  • - Vol anekdotes, buitensporigheden, geschiedenis en (soms nutteloze) feitjes
  • - Met een wijn-, kook- en kledinglexicon
  • - Inclusief de volledige tekst van het Wilhelmus, het Belgische én het Vlaamse volkslied
  • - En duizenden manieren om te bluffen over wijn

 

Cadeaubonnen

Met een cadeaubon van Noshirt kom je goed voor de dag.

De cadeaubon zit verpakt in een originele Noshirt -doos.

Zo geef je een echt cadeau!

 

De ontvanger kiest zelf zijn ideale noshirt: noshirt of noshirt lite.

Met een deep V of regular V. Of zijn ideale noshort.

Beide natuurlijk in de gewenste kleur en maat. 

 

Stuur de cadeaubon naar je eigen adres en geef het zelf.

Of stuur direct naar de ontvanger door zijn (aflever)adres in te

vullen: zo krijgt hij de cadeaubon direct thuisgestuurd.

Wil je nog een persoonlijke boodschap of felicitatie toevoegen?

Mail ons op cadeaubon@noshirt.nl o.v.v. je ordernummer

en wij schrijven namens jou een leuk kaartje.

 

Even geduld a.u.b.

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen Naar kassa en afrekenen