Niet tevreden? Geld terug!

Gegarandeerd beter of uw geld terug!

De producten van Noshirt zijn gemaakt van Supreme Comfort Cotton. En ontworpen met ultiem draagcomfort voor ogen. We vertrouwen dan ook volledig op de kwaliteit van onze producten. Zo sterk zelfs, dat u noshirts en noshorts altijd 30 dagen mag ervaren door ze te dragen, te wassen, te drogen en weer te dragen. 

Vind u ze niet beter dan uw huidige ondershirts of shorts? Of voldoen ze, om wat voor reden dan ook, niet aan u verwachtingen? Dan mag u, binnen 30 dagen nadat ze bij u zijn bezorgd, bij ons melden dat u ze wilt terugsturen. U kunt ze omruilen voor een ander product of een andere maat, of het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) teruggestort krijgen op uw rekening.

Wilt u vooraf overleggen, twijfelt u of heeeft u vragen voordat u uw bestelling (deels) terug wilt sturen? Bel of mail ons gerust, dan proberen wij u te helpen om de beste keuze te maken.

welk noshirt past bij u?

Onzichtbaar maar onmisbaar
Wij geloven dat een succesvolle dag start met comfortabel ondergoed dat je niet ziet, maar wel lekker zit. Dus is noshirt niet zichtbaar onder uw overhemd. En wordt noshirt door veel van onze klanten als onmisbaar ervaren: heerlijk zacht en ademend katoen voor een hoog draagcomfort. Ook noshort heeft dankzij de Supreme Comfort Cotton ditzelfde heerlijke draagcomfort. Zonder vervelend opkruipende pijpen en vooral ook niet zichtbaar in de kleur invisible khaki onder een witte of lichte broek. 

Even geduld a.u.b.

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen Naar kassa en afrekenen